Aceasta este cea mai comuna intrebare pe care o primesc fabricantii de mobilier, deoarece undeva de-a lungul timpului furnirul a primit o reputatie destul de proasta. Perceptia populara este aceea ca mobilierul care contine furnir este de o calitate mult mai scazuta decat piesele care contin doar lemn masiv. In realitate cele mai frumoase piese de mobilier sunt facute dintr-o combinatie de furnir si lemn masiv. Daca studiezi si privesti atent mobila clasica si antica care este prezentata in muzee, vei vedea chiar si piese de mobilier fabricate din furnir care au rezistat testului timpului si arata aproape la fel de frumos precum si cele din lemn masiv.

Atat lemnul masiv cat si furnirul sunt ambele materiale extrem de bune si excelente atunci cand sunt folosite asa cum trebuie si in locul potrivit. Atunci cand lumea isi doreste sa cumpere mobilier, majoritatea cauta sa gaseasca o combinatie de design frumos, si materiale durabile, valoroase, si care au capacitatea de a arata bine pentru o perioada foarte mare si lunga de timp.

Frumusetea sta in ochii privitorului. Daca esti in cautarea de mobilier cu linii simple, clasice, din lemn solid, si care are frumusete naturala, atunci mobilierul din lemn masiv este alegerea potrivita si perfecta. Dar daca iti doresti un mobilier ce are curbe si un aspect granulat si diferit, din lemn exotic, atunci se poate sa fi atras de piesele de mobilier ce au incorporat si furnirul in compozitia lor. Mobila din lemn masiv este genul de mobila ce va dura o viata intreaga, daca este bine construita si intretinuta. Iar pentru asta magazinul de mobila online, Mobila Simex ofera mobila romaneasca, de calitate si din lemn masiv la preturi accesibile si fabricata pe comanda sau nu.